• Gratis verzending NL v.a. €35,-
  • Whats app 06-22507561
  • Verzending binnen 24 uur

Schooltas kind

Lees meer

Bij Kidsbagsandmore.com vind je dé schooltas voor jouw kind

Zoek je een schooltas voor jouw kind? Dan is het een goed idee dat je een bezoekje brengt aan Kidsbagsandmore.com. Voor elk kind hebben wij wel een schooltas die in de smaak valt. Kijk maar eens rond in de webshop.

Cadeautip: geef een schooltas aan een kind

Het is niet altijd even makkelijk om een leuk en goed cadeau te vinden voor kinderen. Je wilt natuurlijk iets geven waar het kind echt iets aan heeft en waar hij lang plezier van zal hebben. Heb je er al eens aan gedacht om een schooltas aan een kind te geven? Waarschijnlijk niet, want de meeste mensen denken bij het bedenken van een cadeau voor een kind aan speelgoed. Toch is het een erg leuk en origineel idee om een kind een schooltas cadeau te geven. Je kunt eigenlijk aan ieder kind wel een schooltas geven, maar in een aantal fases in hun leven is het natuurlijk extra leuk. Denk hierbij bijvoorbeeld aan wanneer het kind 4 jaar oud wordt en voor het eerst naar de basisschool gaat, of wanneer een ouder kind voor het eerst naar de middelbare school gaat.

Waarom een schooltas voor een kind?

Naast dat het een leuk en origineel idee is om een kind zijn eigen schooltas te geven, is het ook nog eens een erg praktisch en educatief verantwoord cadeau. Doordat een kind zijn eigen tas heeft, kan hij namelijk zelf zijn spulletjes meenemen naar school. Daardoor leert hij om zich verantwoordelijk te voelen voor zijn eigen spullen. Bovendien hoeven de ouders van het kind niet meer met zijn spullen rond te sjouwen. Als je ook nog eens een tas geeft die het kind heel mooi vindt, zal hij er heel blij mee zijn en er maar al te graag mee rondlopen. Ouders blij en het kind blij!

De start van Kidsbagsandmore.com

Lucienne en Manuel zijn de eigenaren van de webshop Kidsbagsandmore.com. De wens om deze webshop op te starten, kwam toen zij zelf zochten naar een geschikte schooltas voor hun kind. Ze kwamen er toen achter dat ze online niet konden vinden wat ze zochten. Lucienne en Manuel bestellen graag spullen online, omdat dat doorgaans minder tijd en energie kost dan het bezoeken van fysieke winkels. De tijd en energie die ze daarmee besparen, kunnen ze weer besteden aan hun kinderen. Naast schooltassen vind je bij Kidsbagsandmore.com ook reiskoffers, etuis en strandlakens.

Leuke schooltassen van hoogwaardige kwaliteit

Doordat Lucienne en Manuel zelf ouders zijn, weten ze waar een schooltas van een kind aan moet voldoen. Zo zijn kinderen vaak niet het meest zuinig op hun tas en wordt de schooltas door het kind bijna dagelijks gebruikt. Daarbij moet de tas bij het kind in de smaak vallen, dus voorzien zijn van een leuke kleur en/of print. Tot slot begrijpen Lucienne en Manuel dat je als ouder de kosten van het aanschaffen van nieuwe spullen zo laag mogelijk wilt houden. Doordat zij met deze drie punten rekening hebben gehouden, vind je in het assortiment van Kidsbagsandmore.com alleen maar tassen van hoogwaardige kwaliteit, in mooie prints en kleuren en voor een betaalbare prijs. Door de ruime keuze is er vast wel een tas te vinden die bij jouw kind in de smaak valt. Is dat toch niet het geval? Dat kun je de tas heel gemakkelijk binnen 30 dagen omruilen voor een ander exemplaar of retourneren waarna je het aankoopbedrag terugkrijgt. Lees er hier meer over!

Meer weten over een product of suggesties?

Heb je suggesties waarmee wij onze dienstverlening kunnen verbeteren? Wij staan altijd open voor feedback! Of wil je voordat je een schooltas voor jouw kind aanschaft er meer specifieke informatie over? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag zo snel mogelijk!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen