• Gratis verzending NL v.a. €35,-
  • Whats app 06-22507561
  • Verzending binnen 24 uur

Betaalmethoden


U kunt bij ons met de volgende methoden een betaling tot stand brengen:

  • iDeal
  • Creditcard
  • Bancontact/Mister Cash (België)
  • Belfius Direct Net (België)
  • KBC CBC (België)

U komt deze methoden tegen wanneer u klaar bent met winkelen en uw bestelling wilt betalen. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen, wordt uw bestelling verstuurd.iDeal

IdealIndien u gebruik maakt van internetbankieren, dan kunt u direct met iDeal betalen. iDeal is beschikbaar voor de klanten van ABN AMRO, ASN Bank, ING, Knab, Rabobank, Regiobank, SNS Bank, Triodos Bank of van Lanschot. U rekent dan snel, veilig & gemakkelijk af in de vertrouwde betaalomgeving van uw eigen bank.

Wanneer u iDeal als betaalmogelijkheid selecteert, wordt u automatisch doorgestuurd naar de inlogpagina van uw bank. Hier kunt u inloggen met uw eigen internetbankier-gegevens en vervolgens in een paar makkelijke stappen het bedrag aan ons overmaken. De betaling komt dan direct bij ons binnen en kunnen wij uw bestelling afhandelen.

 


Creditcard

 

Het is mogelijk om bij ons via creditcard te betalen (MasterCard / VisaCard). Dit is een betaalwijze waarmee u direct betaalt en waarbij de creditcardmaatschappij na een maand het bedrag bij u incasseerd. Betalen met creditcard is bij ons volledig veilig, omdat wij dit uitbesteden aan een gespecialiseerde betalingsprovider. Ook wordt bij iedere betaling een controle uitgevoerd op mogelijke fraude. Zo heeft u geen zorgen achteraf.Bancontact / Mister Cash (België)

Populair betaalsysteem in België. De werking ervan is vergelijkbaar met iDEAL in Nederland. U rekent dan snel, veilig & gemakkelijk af in de vertrouwde betaalomgeving van uw eigen bank.

 

 

Belfius Direct Net (België)

Als één van Belgisch grootste banken voorziet Belfius in een eigen betaaloplossing voor haar klanten. Belfius klanten kunnen op deze manier in hun vertrouwde bankomgeving realtime betalingen verrichten.

 

KBC CBC (België)

De grote Belgische banken KBC en CBC voorzien in een eigen betaaloplosing voor hun klanten. Klanten van beide banken kunnen op deze manier in hun vertrouwde bankomgeving realtime betalingen verrichten

 
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »