• Gratis verzending NL v.a. €35,-
  • Whats app 06-22507561
  • Verzending binnen 24 uur

Verzenden & retourneren


Wij hanteren vaste, lage verzendkosten van € 3,95 voor bestellingen binnen Nederland. Bij bestellingen binnen Nederland boven de € 35,- nemen wij de verzendkosten voor onze rekening.

De verzendkosten naar België zijn € 5,95.

 

Verzenden

Wij versturen onze producten met PostNL. Wij streven ernaar om binnen 24 uur na ontvangst van uw betaling het pakket aan te bieden voor verzending. Zodra uw bestelling verzonden is, ontvang u hier een bevestiging van per e-mail. Als het een pakketje betreft, vindt u in de bevestigingsmail ook de track-and-trace code.

PostNL bezorgt vervolgens in 99% van de gevallen de eerstvolgende dag (uitgezonderd zondag).

Het is mogelijk uw bestelling op een ander adres of op een Postnl service point te laten afleveren. Tijdens het afronden van uw bestelling kunt u indien gewenst voor deze opties kiezen.

Leveringschema binnen Nederland:

 Bestelling betaald op:     Bezorgdag:            
 Maandag  Woensdag
 Dinsdag  Donderdag
 Woensdag  Vrijdag
 Donderdag  Zaterdag
 Vrijdag  Dinsdag
 Zaterdag  Dinsdag
 Zondag  Dinsdag

 

 

Retourneren

U heeft het recht om binnen 30 dagen, zonder opgave van redenen, een artikel retour te sturen (herroepingsrecht). Binnen deze termijn mag u het artikel bekijken, beoordelen en/of passen zoals u ook in een winkel doet, tenzij anders vermeld.

De termijn van herroeping verstrijkt 30 dagen na de dag:

  • waarop u het artikel heeft ontvangen;
  • bij meerdere artikelen in een bestelling, die afzonderlijk worden geleverd: de dag waarop u het laatste artikel heeft ontvangen.

U maakt gebruik van het herroepingsrecht door de retour aan te melden via info@kidsbagsandmore.com met vermelding van het ordernummer en het artikelnummer(s) dat u wilt retourneren, of met behulp van het modelformulier (Bijlage I van de algemene voorwaarden). Zodra wij uw verzoek tot herroeping hebben ontvangen, zullen wij u hier een bevestiging van sturen. Nadat u deze bevestiging van ons heeft ontvangen, kunt u de artikel(en) aan ons retourneren. U dient de artikelen binnen 14 dagen na aanmelding van de retour terug te sturen.

U kunt het artikel alleen terugsturen als het artikel compleet, onbeschadigd en inclusief originele verpakking en labels is.

De portokosten voor de retourzending zijn voor rekening van de klant. Onvoldoende of niet gefrankeerde retourzendingen worden door ons niet geaccepteerd.

Zodra wij de retour in goede orde ontvangen hebben, maken wij het bedrag inclusief verzendkosten binnen 14 dagen na verwerking over op uw rekening.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »